6 gollü maç, 1 Puan!

6 gollü maç, 1 Puan!
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, büyük heyecanla beklenen Perşembespor derbisinden 1 puan ile döndü.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, büyük heyecanla beklenen Karadeniz derbisinden 1 puan ile döndü. Çarşambaspor, bu hafta deplasmanda Perşembespor ile karşılaştı. Haftalardır beklenen bu maçtan 3 puan almak için çabalayan yeşil beyazlı takım, 3-3’lük skor ile evine 1 puanla döndü.

Maçın ilk yarısında ev sahipliği yapan Perşembespor, dakika 8’de Mustafa Batuhan Akıncı’nın attığı gol ile oyuna hızlı başlayarak skoru 1-0 yaptı. Dakika 12’yi gösterdiğinde Yasin Öztop gol atarak durumu 2-0 yaptı. Çarşambaspor takımı motivasyonunu düşürmeden oyuna adapte olarak oynarken Abdulkadir Kaplan attığı gol ile 28. Dakikada skoru 2-1 yaptı. Ardından ev sahibi Perşembesporlu Tansu Yazıcı’nın golü ile ilk yarı, skor tablosu 3-1’i gösterdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Çarşambaspor, ikinci yarının ilk dakikasında Abdulkadir Kaplan’ın golü ile skor 3-2 oldu. 90 dakika boyunca her iki takımında ısrarcı mücadelesi devam ederken rakip takım Perşembespor, tekrardan herhangi bir gol pozisyonu bulamazken 90+5’te Çarşambasporlu Hayri Kıcıkoğlu, attığı gol ile skoru eşitleyerek 3-3 yaptı.

Hakem maçın bitiş düdüğünü çaldığında skor tablosu 3-3’ü gösterirken her iki takımda hanesine 1 puan yazdırmayı başardı. Böylelikle Çarşambaspor’un puan durumu 11 oldu.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir