57 yaşında Dünya Şampiyonası'nda yarışacak

57 yaşında Dünya Şampiyonasında yarışacak
Hollanda’da 21-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Veteranlar Judo Dünya Şampiyonası'nda, 57 yaşındaki Ahmet Koparan Türkiye’yi temsil edecek.

Judo ve Jujitsu antrenörü olduğunu belirten Ahmet Koparan, “Türkiye Şampiyonası Judoda Veteranlar kategorisinde 3 yıldır şampiyonluğum bulunuyor. Şimdi ise Hollanda’da yapılacak olan Veteranlar Dünya Şampiyonasına katılacağım. bunun için çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum. Orada yoğun bir mücadele var. Bu mücadelede galip gelmeye çalışacağım" şeklinde konuştu.

Başarısını Dünya Şampiyonluğu ile taçlandırmayı arzu ettiğini ifade eden Koparan, "Judo olimpik bir spordur. Olimpiyatlarda derece almış sporcularımız da vardır. Veteranlar olarak da Hollanda’ya Türkiye’den 14 kişi gidecek. Kayseri’den sadece ben katılıyorum" diye konuştu. 

Hollanda'da, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağını söyleyen 57 yaşındaki Koparan, "40 yıldır Judo yapıyorum. Hem milli takım antrenörüyüm hem de milli hakemim. Yarışmalara kendi imkanlarımızla katılıyoruz. Çevremdeki insanlardan bana 'yapamazsın' diyen olmadı. Onlarda bana destek oluyorlar. Çünkü ben bu sporla yaşıyorum. Elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir