560 usta öğreticiye seminer verildi

560 usta öğreticiye seminer verildi
lkadım Halk Eğitimi Merkezine bağlı 2016-2017 eğitim-öğretim yılında açılacak olan kurslarda görev alacak usta öğreticilere yönelik seminer düzenlendi

Yıldırım Beyazıt Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen seminerin açılışına; İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Şube Müdürü Hıdır Okçu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemalettin Ak ve usta öğreticiler katıldı. İki farklı oturumda düzenlenen seminere 560 usta öğretici adayı katıldı.

20161021aw879214_03.jpg

Seminerin açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu "Hayatboyu öğrenme beşikten mezara kadar devam etmektedir. İlkadım ilçemizde her yaştan her kesime yönelik talep eden herkesin bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirecek eğitim programlarımız mevcuttur. Özellikle mültecilerimiz, çocuklarımız, engellilerimiz ve bayanlara yönelik kurslarımıza ağırlık veriyoruz. Görev alacak tüm usta öğreticilerimize başarılar diliyorum" dedi.
Şube Müdürü Hıdır Okçu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemalettin Ak, kurs mevzuatı ve işleyişi hakkında usta öğretici adaylarına bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim