İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

5 MAÇLIK ZORLU PERİYOT

5 MAÇLIK ZORLU PERİYOT

Ufuk Sarı hocamla yeni bir ufka yelken açtığımız bu periyotta zor bir döneme giriyoruz Iğdır ve Elazığ Karakoçan’la,Ordu 52 ile  içerde ,Bayrampaşa ve İskenderun takımları ile deplasmanda oynayacağız.

                           İlk maçla başlarsak, grubumuzda şampiyonluğun en büyük adayı ve en fazla para harcayanı Iğdır takımı . Diğer şampiyonluk adayı İskenderun takımına yenilgi dışında mağlubiyetleri yok. Süper lig oyuncularından  transferleri var , bize göre 1 maçları eksik 13 puanı var kazanırlarsa 16 puanı olacak  bizimse 6 puanımız var. Şimdilik 7 puan kazanırsa 10  puan önümüzde başlayan bir maç olacak. Bizim maçı kazanırsa 13 puan olacak aramızdaki fark. Benim öngörülerimde bizim rakiplerimizden bir değil Iğdır takımı.Top yuvarlaktır tabirine sığınarak içerde ve dışarda 2 beraberlik almışlar ve toplamda 4 beraberlikleri var buda beni umutlandırıyor, alacağımız bir beraberlik çok kıymetli olacaktır bizim açımızdan .

                         2.maçımız deplasmanda Bayrampaşa ile,Ordu 52 den sonra 5 maç beraberlikle ikinci beraberlik takımı.1 galibiyet 2 mağlubiyetleri var. Puan almamamız gereken deplasmanlardan biri diye düşünüyorum. Galibiyetle bile dönebiliriz yeterkiSiirt’deki hatayı yapmayalım .

                         3.Maçımız Elazığ Karakoçan maçı ise bizim için 3 puanı mutlaka almamamız gereken maçlardan. Kolay maç yok buna özellikle vurgu yapayım fakat canımızı dişimize katıp kazanmamız gereken maçlardan mutlaka. Elâzığ dişimize göre bir rakip. Alanya Kestel maçı içinde böyle demiştim ama öyle 3 sebepoldu ki maçı kaybettik. Kalecimizin müthiş hatası,Santroforumuzunsakatlanması, seyircimizin maça girememesi. Elâzığ maçında böyle olağanüstü durumlar olmazsa kazanmamız gereken maçlardan.

                        4.maça gelince İskenderun takımı şampiyonluk için kuruldu , Ümit KARAN hocası idi ama yolları ayırdı ilk 4 maçtaki başarısızlıktan dolayı sonrasında ivmesini yukarı çıkarmayı başardı yeni hocası ile, nerdeyse 1 ay sonrasına yorum yapıyorum ama görünen köy kılavuzistemez. Bu gün için son 3 maçını kazanmış İskenderun takımı karşısında şansımızın fazla olmadığını düşünüyorum .

                         5.Maçımız Ordu 52 takımı,bu gün itibarı ile son 5 maçı beraberlikle bitirmiş bir takımla oynayacağız. Buradaki maçta beraberlik üzerine oynayarak 3 puan almayı hedefleyeceklerdir. Bizim 3 puana olan ihtiyacımız onlardan çok fazla olacaktır. Sakatlarımız döner hocamızda takımımıza bir takım dokunuşlar gerçekleştirecektir ve bu maçı inşallah kazanacağız öngörüsünde bulunuyorum .

                       Maçların maç maç değerlendirilmesi gerektiğini biliyorum benim bu süreci  5 maçlı olarak incelmememin nedeni bu zorlu sürece dikkat çekmek.Bu maçları oynadıtan sonra ilk yarının bitmesine 3 maç kalmakta.

                       Yöneticisi, Hocası, Futbolcusu bu sürecin farkında olmalı. Kayıp ve kazançlar 3.liğ geleceğimizi belirleyecektir. Adım gibi biliyorum 2 yarılar ilk yarılardan çok şiddetli geçecektir o yüzden ilk yarıda toplamamız gereken en fazla puana ulaşmamız gerekmekte.

                      Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi