5 İLÇEDE KONGRE TAMAMLANDI

5 İLÇEDE KONGRE TAMAMLANDI
İYİ Parti’de İlkadım, Atakum, Tekkeköy, Kavak ve Ayvacık ilçelerinde ilçe kongreleri gerçekleştirildi.

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı 5 ilçede kongresini gerçekleştirdi. İlkadım, Atakum, Tekkeköy, Kavak ve Ayvacık ilçelerinin kongreleri gerçekleştirildi. İlkadım ilçesinde Av. Ayşe Ayan, Atakum ilçesine Av. Selen Gülhan  Çam, Tekkeköy İlçesine Gülay Aydın, Kavak ilçesine Dursun Sercan ve Ayvacık ilçesine İlmiza Atmaca başkan olarak seçildi.

‘TOPLUMU BULUŞTURMAK İSTİYORUZ’

Beş ilçenin de kongresine katılan İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, “Biz siyasetin merkezinde yer alarak buradaki açıklığı kapamak istiyoruz. Türk Bayrağı’nın altında yer almaktan mutluluk duyan ve ‘Ne Mutlu Türk’üm’ sözünü benimsemiş, ‘Ezan Dinmez Bayrak İnmez’ diyebilen ve bundan çekinmeyen bir toplumu ötekileştirmeden, Mezhebi, Dini, Irkı ne olursa olsun Türk olmaktan gurur duyan bir toplumu buluşturmak istiyoruz. Bugün muhalefet herkesin kandırdığı bir iktidarın karşısında bir alternatif olamazken, iktidar da ülkeyi yönetilemez bir hale getirdi” dedi.

‘MERKEZDE YERİMİZİ ALDIK’

Başkan Ömer Süslü konuşmasını şu sözlerle tamamladı; “Dış politika ve Ekonomi de ciddi sıkıntılar mevcut. Dün kardeşim dedikleriyle bugün kavgalılar. ’Ne aldatan nede aldanan olduk’ denildikten üç gün sonra Barzani de bizi kandırdı diyen bir iktidar ve bunun karşısında bu kadar yanlışa rağmen alternatif olamayan bir muhalefet var. Bu noktada merkezdeki bu eksikliği tamamlayacak, İktidara alternatif olacak ve muhalefete de nasıl muhalefet yapılmasını gösterecek bir parti olarak merkezde yerimizi aldık.  Merkezdeki boşluk, iktidarın şımarıklığı ve muhalefetinde bu şımarıklığın karşısında bir türlü alternatif olamaması İYİ Parti’nin kurulma sebepleri arasında yerini aldı. Samsun olarak ilçe kongrelerimizi yapmaya devam ediyoruz. 12 Şubat Pazartesi günü kurulumu tamamlanmış tüm ilçelerimizin kongreleri bitmiş olacak”

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir