41 bin raptiye ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tablosunu yapacak

41 bin raptiye ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tablosunu yapacak
Tokatlı esnaf Adem Kasap, 41 bin adet raptiye ile Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın tablosunu yapıyor

Tokat’ta esnaflık yapan Adem Kasap, internette gördüğü ‘push pin portre’ raptiye portre çalışmasında 7 bin 738 mantar pano raptiyeyi kullanarak Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun tablosunu yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1,65cmx2.15cm ebadında olacak olan raptiye pano tablosunun zemin çalışmasına başlayan Kasap, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi hedefliyor. Dünya rekorunun 35 bin raptiye ile yapılan tablo olduğunu ifade eden Kasap, 41 binin üzerinde raptiye ile bu rekoru kıracağını ifade ederek, “İlk olarak zemin çalışması yapıyoruz. Daha sonra 5 renkten oluşacak raptiyelerin panoya yerleştirmeye başlıyoruz. Araştırmalarıma göre Amerika’da yapılan en fazla 35 bin raptiye ile bu çalışma yapılmış. Ben 41 binin üzerindeki bir rakamla onun yaptığı rekoru egale etmeye çalışacağım” dedi.

SON RAPTİYEYİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN TAKMASINI ARZU EDİYOR
İlk raptiyeyi Başkan Eroğlu’nun, son raptiyeyi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın takmasını arzu ettiğini ifade eden Kaya, “Yaklaşık 2 ay sürecek olan bir süreyi bir aya düşürerek panoyu bitireceğime inanıyorum. Bir raptiyenin yanlış takılmasının tabloyu bozacağını düşünürsek oldukça zor bir çalışma olacak. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun destekleri ile tabloyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bizzat ulaştırarak hediye etmeyi arzu ediyorum” dedi.

Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için yapılan çalışmaların devam ettiğini belirten Kaya, açıklamalarına şöyle devam etti:“Ben Guinness Rekorlar Kitabı'na nasıl başvurulur bilmiyorum. Bu anlamda belediyemizin yardımcı olacağına inanıyorum. Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesem de Cumhurbaşkanımıza bu tabloyu yaparak hediye edeceğim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir