4. ANADOLU LİSESİ İNŞAATINA AK PARTİ’DEN ZİYARET

4. ANADOLU LİSESİ İNŞAATINA AK PARTİ’DEN ZİYARET
AK Parti Çarşamba İlçe teşkilatı Çarşamba’da bu yıl temeli atılarak çalışmalarına başlanan yeni Anadolu lisesini ziyaret etti

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Çarşamba’da bu yıl temeli atılarak çalışmalarına başlanan yeni Anadolu Lisesi İnşaatını ziyaret etti. Çalışmaları yerinde inceleyen başkan Mehmet Köse ve AK Parti heyeti inşaat hakkında üstlenici firmadan bilgi aldılar.

Mehmet Köse ziyarette yaptığı açıklamada, “720 öğrenci kapasiteli 24 derslik bir Anadolu Lisesi inşa ediyoruz. Çarşamba’da birçok Anadolu Lisesi var. Dördüncü Anadolu Lisesi inşa ediliyor. Hedefimiz Çarşamba’nın eğitim kalitesinin arttırmak. Çabalarımız AK Parti’nin iktidara geldiği 2002’den bu tarafa hızlı bir şekilde devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi yeni okul inşaatlarımıza başladık. Milli Eğitim Komisyon Başkanımız Mehmet Hocamız, İl Genel Meclis üyelerimiz de bizimle birlikte.  Çarşambamıza yeni Anadolu Lisesi kazandırmak için buradayız” dedi.

Köse inşaatın üstlenici firmasından da işin belirtilen tarihten önce bitirilip, bitirilmeyeceği konusunda bilgi alarak firmanın hızlı olması ricasında bulundu. Köse, “Arz edilen tarih 2014 Nisan, Ramazan Bey’den bir an önce inşa edilmesi için ricada bulunuyoruz. Öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim almaları için 25 mevcutlu sınıflarda eğitim almaları gerekiyor, eğer bu gerçekleşirse lise bazında yararı olacaktır. Bu okulumuz Çarşamba ve Türkiye’nin her yerinden öğrenci alacak. Bunun Çarşambamızın ekonomisine katkısı olacak bir okul. İlerleyen dönemlerde bu bölgeye bir ilkokul daha yapmayı planlıyoruz. Şimdilik hayırlı olsun” dedi. İncelemelerini tamamlayan heyet daha sonra şantiye alanından ayrıldı.

4.-anadolu-lisesi-insaatina-ak-parti’den-ziyaret-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber