4. dönem için SUSMUŞ!

4. dönem için SUSMUŞ!
Biyokütle Elektrik santral tepkisine açıklama yapan Eski başkan Dündar' a sosyal medyadan tepkiler çığ gibi devam ederken, son gelen bilgiler ise hayrete düşürdü. Gelen bilgiler doğruysa; ‘Çarşamba büyük tehlikeden kurtulmuş!’

'SANTRAL TEKLİFİNİ REDDETTİM SÖZÜ YALANMIŞ'

Çarşamba ilçesi Eğercili mahallesinde yapımı süren Oltan & Köleoğlu Biyokütle elektrik santrali konusunda medya ile halk arasında başlayan tepkiler, eski başkan Hüseyin Dündar'ın açıklamaları ile farklı bir boyuta taşındı. Eski başkan Dündar'ın "Santral teklifini reddettim" açıklamasının ardından özellikle AK Partili kurucular ile yıllarca partide Dündar ile seçimlerde çalışan ve partiye gönül verenler tepkilerini dile getirmeye başladıkları gözlerden kaçmıyor.

'4. DÖNEME KARŞILIK SANTRAL SÖZÜ VERMİŞ'

Sosyal medyada ki tepkilere yer vermeden önce asıl bomba haber yine AK Parti’nin içinden geldi. İddiaya göre; eski başkan Hüseyin Dündar, 2018 yılı içerisinde santrali kuracak firmadan bazı  yetkililerinin kendisine geldiğini ve santral için destek istediklerini, eski Başkan Dündar’ın ise iddiaya göre; "4. Dönem belediye başkan adaylığını yukarıdan ayarlayın her türlü desteğe hazırım" teklifinde bulunmuş.

'RESMİ VE BAKANLIK SÜREÇLERİNDEN BİLGİSİ VARMIŞ'

Bu yaşananlardan sonra eski başkan yakın çevresindekilere bu teklifleri ve kendi teklifini en yakınında güvendiği bazı isimlere dillendirdiği, bu arada firmanın ilgili tüm bakanlıklardaki resmi işlemlerini  tamamladıkları ve Dündar’ın her gelişmeden haberdar olduğu  ve sessizliği bu nedenle koruduğu iddiası gündeme düştü.

'AK PARTİLİLER SOSYAL MEDYADA ÖFKE KUSUYOR'

Bu iddialardan haberdar olan AK Parti kurucuları ile parti eski yöneticilerinden bir kesim sosyal medyada, AK Partide görevden alınanların başta Recep Tayyip Erdoğan' a ihanet sarmalına girdiklerini ve AK Partiye de ihanet ettiklerini kendisinin 15 yıl Çarşamba' da AK Partinin belediyeciliğinde makam ve koltuk sahibi olduklarını belirterek, "Geçmişte işgal ettikleri koltuklara AK Parti / RTE sayesinde oturanlar, koltuklarını kaybedince ya da tasfiye edilince, bünyelerine ters gelmesine rağmen “özgürlükçü” “demokrat” ya da “çevreci” kesildiler. Onlara Merhum Erbakan Hocamızın ifadesi ile cevap verelim. “Hadi oradan !!! Hadi oradan !!!, Yatsı erken mi oldu ne ? “ şeklinde tepki gösterdiler.

'MENFAATİN İÇİN HERKESİ HER ŞEYİ KULLANIYORSUN'

Yine bazı AK Partililer ise, Kindar olmak seni yanlışa götürdüğü gibi gene yanlışlar içindesin ifadelerinin ardından şu ifadeler dikkat çekti. "Bu mu senin doğa sevgin. Menfaatin için herkesi her şeyi kullanıyorsun. Şimdi de santral işini kullanmaya kalkıyorsun. İnsanları kandırınca eline ne geçecekti. Senin verdiğin hem de hiç bir meclis üyesinin Büyükşehir’in ve çarşambalının haberi olmadan verdiğin elektrik santrali inşaatı başlamış neredeyse bitecek. Bu ovaya zarar verir diyorsun zarar verecekse niye ruhsat verdin, zarar vermeyecekse niye bizim aklımızla alay ediyorsun. Bakalım daha neler göreceğiz.. " ifadeleri gözlerden kaçmadı.

'SENİN KIZGINLIĞIN ASIL REİSİMİZE, 3 DÖNEM KURALI İÇİN'

Aynı AK Partili açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü; "Senin kızgınlığın asıl Reisimize.Üç dönem kuralını koyduğu için. Devir teslimde Çarşamba Belediye Başkanlığını Cumhur İttifakımız almayıpta diğerlerinden biri alsaydı devir teslime gelirdin. Bir seçim çalışmasında dahi bulunsaydın samimiyetin ortaya çıkardı. Ah Kibir Ahhh.."

'EKMEK YEDİĞİ PARTİYE VE LİDERE İHANETTEDİR'

AK Parti içinde Dündar'ın yıllarca Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti adı ile 3 dönem 15 yıl belediye başkanlığı yapmış bir isme yaptığı açıklama çok ayıp ve terbiyesizlik, seviyesizlik olarak dile getiren bazı partililer ise konu aslında santral değil. Dündar'ın tüm hırsı, öfkesi, kini Başkanlığa yeniden aday gösterilmeyip Halit Doğan'ın o makama getirilmesinedir. Dündar çok kinci ve güler yüzünün arkasında çok hırslı bir kişiliği vardır. Yıllarca Çarşambalılardan uzak yaşayıp baskılı yönetimi ile halkı korkutmuş kendisinden uzaklaştırmıştır. Ama RTE adı ile AK Parti gücü ile o makamda rahat etmiştir. Bu gün ekmek yediği partiye ve Lidere ihanettedir. Yazıklar olsun" şeklinde yorumlar dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber