“%35 İLE İKTİDAR OLUNMAZ”

“%35 İLE İKTİDAR OLUNMAZ”
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın açtığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun’un Çarşamba İlçesi’nden muhalefet partilere yüklendi

Çarşamba İlçesi’nde AK Parti Çarşamba Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 24. Dönem Samsun Milletvekilleri, 25.Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Adayları, parti yönetim kurulu ve çok sayıda partili katıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...


Katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti olarak seçimlerde Çarşamba İlçesi’nden büyük başarı beklediklerini ifade etti.

bakankilic5.jpg

Programda konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek Genel Seçimlerde Samsun’dan büyük destek beklediklerini yineledi. Konuşmasında muhalefet partilere yüklenen Bakan Kılıç, “ Çarşamba şunu çok iyi biliyor. Bu seçimde %80’i aşacağız. Çok koşuşturduk. Altyapısı hazırlanmış, sıçrama noktasına gelmiş olan çok farklı bir Türkiye’deyiz. Tabi bu arada muhalefetten 4 yıllığına talip olanlar var. Seçim hedefini %35 olarak koymuşlar. % 35 oy oranı ile Türkiye’de iktidar olunmuyor. Şu anda bazı yayın organlarında böyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Biz her zaman olduğu gibi açık ara öndeyiz. Bundan şüphemiz yok. Başkalarının ne söylediği bizleri ilgilendirmiyor. Bu güne kadar yaptıklarımızı,yapacaklarımızı konuşuruz. Yapamayacağımızın sözünü vermeyiz. Ama yapamayacaklarının sözünü verip bol keseden sallayanlarda oldu. Onları da gördük. 3 buçuk senede iktidarı bırakmak zorunda kaldılar. İthal getirdikleri bakanlarda kurtaramadı onları. Şimdi de ortada seçim sonucu bile yok. Hedefleri %35 ve ana muhalefet partisinin genel başkanı oturmuş, bakanlık hesapları yapıyor. Önce öyle bir gücünüz varsa iktidar olun.” İfadelerini kullandı.

Siyasi görüşleri birbirine zıt olan düşüncelerin koalisyon düşüncesiyle bir araya geldiklerini belirten Bakan Kılıç, “Şuanda baktığınızda karşınızda öyle bir yapı var ki, asla bir araya gelmesi mümkün olmayan, normalde baktığınızda kendi siyasi düşünceleri açısından yan yana durmaları mümkün olmayanlar bir takım çetelerin, bir takım oluşumların desteği ile bir araya gelmişler. Koalisyon için hesap kitap yapıyorlar. Bırakın bu işleri. Bizler seçim zamanı vatandaşla buluşan değil her zaman sizinle beraberiz.” Şeklinde konuştu.

Başörtüsü sorununun suni gündemle ülkede sorun haline getirildiğini söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, “Vatandaşlarımız arasında, hanım kardeşlerimiz arasında ayrım yapanlar oldu. İkna odaları kurdular. Ne oldu? Biz verdiğimiz sözü tuttuk. Milletin gündeminde olmayan, suni bir gündem olan başörtüsü sorununu çözdük. Başı açığı, başı kapalı olan yan yana beraberce üniversitelere gidebiliyor. Böyle suni gündemlerle milletimizi kandırmaya çalıştılar. Ama bunları birlik ve beraberlik içerisinde aştık.” İfadelerini kullandı.

Bakan Kılıç, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını milletvekili adayları ile birlikte yaptıktan sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ziyaretlerini tamamlayan Bakan Kılıç ilçeden ayrıldı.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber