300 TEKERLEKLİ TIR GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

300 TEKERLEKLİ TIR GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ
Kırıkkale’de kurulacak doğal gaz santralinin 300 tonluk jeneratörünü taşıyan 300 tekerlekli TIR, Çorum'un Sungurlu ilçesinden geçişi sırasında zor anlar yaşandı

Deniz yoluyla İtalya’dan Samsun Limanına gelen ve bir taşıyıcı firma tarafından Kırıkkale’ye doğru yola çıkan toplam ağırlığı 450 tona ulaşan 67 metre uzunluğunda 5 metre genişliğindeki 300 tekerlekten oluşan TIR, Sungurlu'da hayatı durma noktasına getirdi. Ön ve arkada iki TIR’ın kontrol ettiği yük nedeniyle trafikte uzun kuyruklar oluştu. Kalabalık bir ekip ile taşınan yük polis kortejinde Sungurlu'dan yaklaşık bir saatlik bir uğraş sonunda ayrılabildi. TIR vatandaşların ilgisini çekerken bazıları TIR’ın fotoğrafını çekti.
Sungurlu Bölge Trafik İstasyon Amirliği ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik polislerinin kontrolünde getirilen 300 tekerlekli TIR, 3 çekici ve 1 iticiyle hareket etti. Çekici sayısının düz yolda 1, rampalarda 3 tane olduğu ifade edildi. Saatte 20 kilometre hız yapan TIR’ın lastiklerinde bir hasar olup olmadığı da sık sık kontrol edildi. Aracın üç gün içerisinde Kırıkkale’ye ulaşabileceği belirtildi.

3002.jpg

3003.jpg

3005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir