30 Mart için Çekiç' ten teşekkür

30 Mart için Çekiç ten teşekkür
AK Parti İlçe Başkanı Çekiç, 30 mart 2014 Seçim sonucu gazetemize değerlendirdi. Çekiç, "Ak partiye destek veren Çarşambalı hemşehrilerimizede ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

30 mart mahalli idareler seçimlerinin sonuçları itibariyle Çarşambamıza Samsunumuza ve tüm ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Sandığa giderek vatandaşlık görevini yerine getiren ve AK partiye destek veren Çarşambalı hemşehrilerimizede ayrıca teşekkür ediyorum şeklinde açıklamasına başlayan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, "Çok zorlu bir seçim sürecini geride bıraktık.Yerel seçim olmasına rağmen bir genel seçim havasında seçim süreci yaşadık. Milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları bozmak için Başbakanına sahip çıktı ve tekrar AK Parti dedi. Kazanan Türkiye oldu, kazanan Milletimiz oldu. Milletimiz güven ve istikrardan yana, Türkiye'nin büyümesinden yana, demokrasiden yana tercihini kullandı" dedi.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mahmut Çekiç, Çarşambalı hemşehrilerimiz10 yıldır AK Partinin Belediyecilik hizmetlerini ve AK Parti iktidarının  Çarşamba da yapmış olduğu hizmetleri , yatırımları yakından biliyor. Bu anlamda laf üretene değil icraat üretene destek veriyor. Bu seçimde de böyle olmuştur ifadelerini kullanarak, "Aldığımız sonuçlara göre Çarşambalı hemşehrilerimiz ilçemizde AK Partiyi  yüzde 61'e yakın oyla desteklemiştir. İlk edindiğimiz resmi olmayan sonuçlara göre ise Çarşamba Belediyesi Meclis üyeliğinde de 31 kişilik Meclis Üyeliğinin  25' ini alarak Mecliste temsil etme yetkisini Partimizin olmuştur."

Yasa gereği Çarşambamızın tamamı Büyükşehir Belediyesi sınırlarına girmiştir. Büyükşehir yasası kapsamında Çarşambamız en ücra mahallesine kadar hizmet alacaktır şeklinde devam eden Çekiç, "Çarşamba seçim sürecini son derece ilkeli, seviyeli bir şekilde geçirmiştir. Buna bütün siyasi partilerin katkısı vardır. Bu süreçte katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.Teşkilat mensuplarımızın özverili çalışmalarından dolayı onlara da ayrıca teşekkür ediyorum" sözleri ile açıklamasını tamamladı.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber