ÜMİT GÖK

ÜMİT GÖK

30 DAKİKA YETTİ

30 DAKİKA YETTİ

Liderlik yarışına girdiğimiz  Giresunspor kazanmaya devam ediyor .
Kazanırken'de şansa gol atıp her maçta  kalesinin içinden 2 veya 3  golü çizgiden çıkartıyor.
Bakalımbu şans nereye kadar devam edecek...
Eskişehirspor müsabakasının ilk 11'inde 3 yeni oyuncumuz görev aldı bunlar Veli Çetin , Hamroun ve  Mücahit ; maça  hızlı başladık. Daha sonra  Süper ligde'de faydalanacağımız Veli Çetin'in 3 . dakikada attığı golle  öne geçtik. 
Eskişehirtakımı 5 li defans ve  oyuna kendi sahasında karşılayıp hızlı adamları ile kontra ataktansonuca gitmeye çalıştı.. Sol kenarı  Yasin Öztekin tarafından orta göbekten Dje ve İlyas Kubilayla etkimizi arttırmaya başladık. Ve yine bir yan top'la penaltı kazanıp goleçevirdik.

İlk 30 dakikalık oyunda rakibe 1 pozisyon verdik ilk kez forma giyen Mücahit olumlu sinyaller verdi . Dje , Dje'de bir yorgunluk var derken harika bir  ara pası verdi maçın yıldızı Yasin  Öztekin golünü attı .İlk yarının sonuna doğru herkes gol peşine düşüncefutbolun seyir zevki kaçtı..

Ve ilk yarı 3 / 0 lehimize  bitti . Ertuğrul hoca 2 . yarıya  alt yapımızdan yetişen 2 genç oyuncu olan Gökhan Alsan ve Oğuz Gürbulakla başladı (!) 2 . Yarı rakipte çözülmeler devam ediyor hatalar'da  üst üste gelince 4 golü bulduk . Ve daha sonra diğer genç oyuncumuz Oğuzun Gürbulağın ayağından bulduğumuz  golle skoru 5 e taşıdık. 59 . dkBurak Çalık 63.  dk Nadir Çiftci oyuna girdi.

Dakikalar 70 gösterdiğinde  zayıf rakibimizkarşısında  tecrübeli oyuncumuz Ali Kılıç'ı  oyuna soktuk  . Bir ara Orta saha üstünlüğünüeline geçiren Eskişehirspor biraz kıpırdar gibi oldu ve golü buldu . Sonradan oyuna giren Burak Çalığın attığı golle maç 6  / 1  bitti...

  Erken atılan goller  rakibi şoka soktu ilk yarım saatte iş bitti ..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ÜMİT GÖK Arşivi