3. Karadeniz İngilizce Dili Eğitimi Konferansı

3. Karadeniz İngilizce Dili Eğitimi Konferansı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu ve Amerikan Eğitim Ataşeliği işbirliğiyle düzenlenen, “Technology: A Bridge to Language Learning” temalı, “3. Karadeniz İngiliz Dili Eğitimi Konferansı”, Tepe Otel’de başladı

 

Konferansa Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, Amerika Büyükelçiliği Kültür Ataşesi George M. Chinnery, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zeki Karakaya, uluslararası üniversitelerden ve OMÜ’den öğretim üyeleri, İngilizce öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Zeki Karakaya, “Eğitim ve öğretimde paradigmalar hızla değişmektedir. Yeni yaklaşımlar, öğretim teknolojileri, iletişim teknolojileri, yeni öğrenme ve öğretme kültürünü ortaya çıkarmıştır. Ülkemizde eğitim sistemi değişmektedir. Fatih projesiyle yabancı dil öğrenimi etkili hale getirilmeye çalışılmaktadır. Projenin başarılı olmasını diliyorum. Sözü uzatmadan başarılı bir konferans olmasını diliyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasında, “Burada olmaktan çok heyecan duyuyorum. Konferansın düzenlenmesine emek veren herkese ve etkinliği organize eden Yasemin Kütük’e ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Dil öğrenimine teknolojinin katkılarının tartışılacağı bu konferansı dört gözle bekliyordum. Samsun’da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diyen Amerika Büyükelçiliği Kültür Ataşesi George M. Chinnery, Karadeniz Bölgesi’nden ve yemek kültüründen çok etkilendiğini de belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel