3 senelik emeğin ürünü Samsunspor tarihine ışık tuttu

3 senelik emeğin ürünü Samsunspor tarihine ışık tuttu
Samsunspor belgeseli “Yürüyoruz 65’ten Sonsuza” büyük beğeni topladı

 Üç senelik bir çalışmanın ürünü olan “Yürüyoruz 65’ten Sonsuza” isimli belgesel Samsunspor tarihine ışık tuttu. 
Samsunspor’un kuruluşunun 50. yıl kutlamalarında 2015 yılında başlayan proje Samsun, Ankara, İstanbul ve Antalya’da yapılan çekimlerle 3 senelik bir çalışma sonucunda tamamlandı. “Yürüyoruz 65’ten Sonsuza” isimli belgeselin galası Piazza AVM’de bir sinema salonunda yapıldı. 
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü destekleriyle yapılan bu belgeselde ulusal yazarlar, efsane futbolcular, efsane başkanlar ve efsane taraftarlar var. Samsunspor tarihine ışık tutan mihenk taşlarının dizildiği bir belgesel, babadan oğula mirasın anlatıldığı, Samsunspor sevdasının ilmik ilmik işlendiği bir sevdanın hikayesi, bir aşk filmi Samsunspor belgeseli “Yürüyoruz 65’ten Sonsuza”. 
Ayrıca baştan sona işaret dili ile çevrilmiş ve tekerlekli sandalye dans gösterisinin olduğu taraftara engelli farkındalığını da aşılayan bir sosyal sorumluluk projesi olan Samsunspor belgeselinin yapımcılığını Ömer Şentürk ve Ömer Bingöl yaptı. 
Samsun Piazza AVM’de bulunan sinema salonunda gerçekleştirilen belgesel gösterimi büyük beğeni toplarken, izleyenleri duygulandırdı. Programda konuşan Samsun Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, kazanın acısının her sene tazelendiğini belirterek, böyle bir acının bir daha yaşanmaması için dua ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir