“3 puan şart!”

“3 puan şart!”
Çarşambaspor Teknik Direktörü Ünsal Yaşar, Pazar günü oynanacak olan Suluova Sebatspor maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta ligin ilk maçında Samsun Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Çarşambaspor, sahasından 1-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Pazar günü deplasmanda Suluova Sebat Spor’la oynanacak maç öncesi Çarşambaspor Teknik Direktörü Ünsal Yaşar, önemli açıklamalarda bulundu.

“Yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz”

‘Almamız gereken dersler var’ diyen Çarşambaspor Teknik Direktörü Ünsal Yaşar, “Tabi ki kaybetmek moral bozucudur ama oradan çıkmayı da bilmek lazım. Bizde kendi evimizde kazanmak isterdik ama 1-0 kaybettik. Tabi yenilgilerden almamız gereken dersler var. Yenilgiyi de incelemek lazım. Henüz ligin ilk haftası daha önümüzde çok maç var. Takımında moral motivasyonunu tekrar düzelmek zorundayız. Devam etmek zorundayız. Şuana kadar çabalarımız o yönde. İnşallah bir sonraki maça hazırlanmaya devam ediyoruz. Bir sonraki maçı kazanarak yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

1.jpg

1-001.jpg

“Kartlı veya sakatlı oyuncumuz yok”

Kartlı veya sakatlı oyuncunun olmadığını belirten Ünsal Yaşar, “Geçen haftaki maçta kartlı veya sakatlı oyuncumuz yok. Sevindirici tarafı o kart gören oyuncumuz olmadı. Eksik oyuncumuz olmadı. Sakat oyuncumuz olmadı. Şu anda kadro olarak sıkıntımız yok.” şeklinde konuştu.

“3 puanla dönmemiz gereken bir maç”

İyi bir sonuçla dönmek istediğin altını çizen Yaşar, “Tabi deplasmanda oynayacağımız bir maç. Çok kolay olmayacak. Ama sonuçta şampiyonluğa oynayacaksak, yenip 3 puanla dönmemiz gereken bir maç. Hazırlıklarımızda o yönde. İnşallah yenip iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz” dedi.

HABER: Ünal DALDAL

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber