3 puan için!

3 puan için!
TFF 3. Lig 2. Grup’ta Çarşambaspor, deplasmanda bugün Siirt İl Özel İdare takımı ile karşılaşacak. Yeşil-Beyazlılar, kritik maçtan alacağı 3 puanla, üst sıralara tırmanmak istiyor.

Çarşamba Şehir Stadı’nda Cumartesi günü oynayacağı Siirt İl Özel İdare Spor takımı hazırlıklarını tamamlayan Çarşambaspor, önceki gün hava yolu ile Siirt’e hareket etmişti. Teknik Direktör Ufuk Sarı yönetiminde kritik maç için sıkı bir hazırlık süreci yaşayan Yeşil-Beyazlılar, alacağı galibiyetle üzerindeki kara bulutları atmak istiyor. Teknik Direktör Ufuk Sarı yönetiminde idmanlarını sürdüren Çarşambaspor, hafta sonu Siirt’ten alınacak 3 puanla önemli bir galibiyet elde ederek, üst sıralara tırmanmayı hedeflerken, rakip Siirtspor ise son 3 maçında sadece 2 puan toplayabildi.

“ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN…”
Antrenmanlarda futbolculara sık sık uyarılarda bulunan Çarşambaspor Teknik Direktörü Ufuk Sarı, önemli açıklamalarda bulundu. Teknik Hoca Sarı, “Grubumuzda yaklaşık 5-6 tane pahalı, bütçesi iyi, istediği oyuncuyu almış takımlar var. Bunun haricinde kalan 10-12 tane takım birbirine içeride, dışarıda yenebilecek güçte. O gün iyi organize olan, az hata yapan ve maçı isteyen ne olursa olsun bir şekilde hedefine ulaşabiliyor. Cumartesi günü Siirt’e gideceğiz. O maçtan puan yada puanlar almayı hedefliyoruz. Çocuklar çalışıyorlar. Çalışmalarımızı Cumartesi günü düzgün bir şekilde sahaya yansıtırsak, istediğimizi alıp geleceğimize inanıyoruz. Şartlar ne olursa olsun, biz sahaya çıkıp mücadelemizi vereceğiz.İstediğimiz, ihtiyacımız olan puanları almamız gerekiyor.” dedi.

Cumartesi (bugün) oynanacak karşılaşma saat: 13.00’da Siirt Atatürk Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşmayı Uğurcan Gökler yönetecek.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber