3 PUAN ÇARŞAMBASPOR’UN

3 PUAN ÇARŞAMBASPOR’UN
ÇARŞAMBASPOR: 2 – ALTINORDU BELEDİYESPOR : 1

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde ağırladığı Altınordu Belediyespor’u 2-1’lik skorla geçerek, haftayı 3 puanla kapatan taraf oldu.

Çarşamba Şehir Stadı’nda ağırladığı Altınordu Belediyespor karşısında seyirci desteği ile oyuna iyi başlayan taraf Çarşambaspor oldu. Çarşambaspor maçın ilk dakikalarında oyuna ağırlığını koyarken, gol bölgelerinde etkili olamadı. Özellikle ilk yarıda orta sahası mücadelesiyle geçen karşılaşmada her iki takımda gol bölgelerinde etkili olamayınca ilk yarı 0-0’lık skorla son buldu.

GOLLER İKİNCİ YARIDA
İkinci yarıya gelindiğinde; her iki takımda ilk yarıya nazaran daha iyi bir futbol oynamaya başladılar. Çarşambaspor özellikle ikinci yarıda daha organize bir oyun oynamaya başladığı dakikalarda günün çalışkan isimlerinden Ramazan sol taraftan ceza sahası içerisinde Ahmet Aslan’ı topla buluşturdu. Ahmet Aslan boş pozisyonda Harun’u gördü. Harun düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golle birlikte Çarşambaspor, oyunda daha hakim bir görüntü ortaya çizmeye başladı. Çarşambaspor’un Kemal Bayraktar’la orta sahada bire bir yakaladığı pozisyonda rakip takımın oyuncusu Eren Yalçın topu elle kesti. Maçın orta hakemi direk kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. 10 kişi oynayan rakibi karşısında oyuna İbrahim Aziz Kaplan girdi. Ramazan soldan taşıdığı atakla ceza sahası içerisinde İbrahim Aziz Kaplan’ı gördü. Gelen topa kafayla vurdu. Top az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın son dakikalarında Çarşambaspor yakaladığı kontra atakta İbrahim Aziz Kaplan, sol tarafta günün başarılı çalışan ismi Ramazan’ı gördü. Ramazan ceza sahasında içerisinde düzgün bir vuruşla takımını 2-0’lık skora taşıdı. Bu golün sevinciyle karşılaşma 2-0’lık skorla bitecek denirken, rakip Altınordu Belediyespor uzatma dakikalarında golü buldu. Bu golle birlikte karşılaşmada başka gol olmayınca Çarşambaspor zorlu bir haftayı 2-1’lik skorla kapatarak puanını 17’ye çıkartarak ligde ki sıralamada rakibi Ladik Belediyespor’un da kaybetmesiyle birlikte puanlar eşitlendi.

ŞENGÜN’LE 6 PUAN
Son iki haftayı kayıpsız kapatan Hasan Şengün ve ekibinde büyük sevinç yaşanırken, karşılaşmada 90 dakika takımlarını destekleyen taraftarlarda alınan galibiyette pay sahibi oldular. Karşılaşma sonunda 3 puanın mutluluğu yaşanırken, Çarşambaspor taraftarları takımlarını tribüne çağırarak sevinçlerine ortak oldular.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber