3 M grubu Çarşamba’da Mali Müşavir ve Muhasebecileri gezdi

3 M grubu Çarşamba’da Mali Müşavir ve Muhasebecileri gezdi
18-19 Mayıs’ta Samsun’da gerçekleşecek olan Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın seçimi öncesi 3 M grubu Çarşamba’da seçim çalışması yaptı.

 

HABER – FOTO: Serkan KARAHAN

Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın 18-19 Mayıs tarihlerinde samsunda gerçekleşecek olan seçimleri öncesinde 3 M grubu kalabalık bir toplamla Çarşamba’daki Mali Müşavir ve Muhasebecileri gezdi. Yapılan görüşmelerde muhasebecilerden destek isteyen 3 M grubu Adına açıklamada bulunan Adnan Demir, “20 yıl samsun’da görev yapmış ekip arkadaşlarımızla beraber bir ekip oluşturduk. Amacımız birlik ve beraberliği oluşturmak. Bugün Çarşamba’daki arkadaşlarımızı geziyoruz. Onlarda bizlere olumlu tepkiler veriyorlar” dedi.

3 M grubunun seçim sürecine ilişkin değerlendirmesi ise şu şekilde;

“Oda başkanımız Ahmet Hayvalı’nın bu dönem aday olmayacağını açıklaması üzerine, yıllardan beri onunla çalışmış ve destek vermiş ekip arkadaşları olarak; 18-19 MAYIS 2013 tarihinde yapılacak oda seçimlerinde birçok grubun ortaya çıkması ile yaşanacak kaosun meslektaşlarımızın yararına olmayacağının anlatılması ve odamızın gelecekte yönetimde söz sahibi olacak gençlerin yetişmelerini sağlamak için tecrübemizle ve ekibimizle yapılacak seçimlere girmeye; birlik ve beraberliğin sağlanması, meslektaşlar arasında saygının öne çıkartılarak haksız rekabetin ortadan kaldırılması için çalışmalara başlamaya karar verdik.

Amacımız Bölgesinde ve Türkiye genelinde saygın bir yeri olan Samsun odasının değerinin korunması ile tüm meslek mensuplarının tek amacı olan verilen emeğin tam karşılığının alınmasının sağlanmasıdır.

Mesleki sorunlarımızın gündeme taşınması ve çözüm aranması her meslektaşın asli görevi olmalı, bu sorunlar sadece seçimlerde dile getirilmemeli seçim sonrasında da odamız çatısı altında bütün meslek mensupları ile birlikte tüm imkanlarımız harekete geçirilerek mesleki sorunlara çözüm aranmalıdır.

Sürekli gündemde tutulması gereken bu ortak sorunlarımız ancak birlikte oluşturulacak yönetim kadrosu ile gündeme taşınabilir ve çözülebilir.

Seçime giren tüm grupların ortak hedefi de meslek ve meslek mensubuna yüklenilen angaryaların kaldırılması olduğuna göre birlik olmanın önemi bir kez daha öne çıkmaktadır.

Bu nedenle;

Amacımızın ve hedefimizin aynı olması nedeniyle meslek adına yapılacak mücadelede koltuk ihtirası, siyasi ve ticari beklentilere girmeden oda kurullarını oluşturmak, mesleki ilke ve kuralları oturtmak haksız rekabeti ortadan kaldırmak GENÇ 3 "M” grubunun başlıca hedefleridir.

Camiamız yapılacak seçimlerde, kendisine yüklenilen sorumluluğun bilinci ile en doğrusunu yapacak ve hak ettiği, görmek istediği temiz, yeni, şaibesiz yönetim kadrosunu işbaşına getireceğine inancımız tamdır.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber