3 Kişiyi Silahla Yaralayan Eski Başkana 24 Yıl 7 Ay Hapis

3 Kişiyi Silahla Yaralayan Eski Başkana 24 Yıl 7 Ay Hapis
Samsun'da 3 dolmuş şoförünü tabancayla yaraladığı iddiasıyla tutuklanan eski dolmuş derneği başkanı yargılandığı mahkeme tarafından toplam 24 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı

Olay, İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde yaklaşık 5 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce Abdullah K. ile aralarında kavga çıkan Samsun 4. Dolmuş Hattı Derneği’nin eski başkanı Selahattin D. (57), tabancayla ateş açarak Abdullah K.’yi sağ bacağından, Çağdaş Ç.’yi sırtından ve Yunus E.Y.’yi ise göğsünden vurarak yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan Selahattin D. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Eski başkan Selahattin D. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan dava sona erdi. Kendini savunan Selahattin D., "Herkesten özür diliyorum. Öldürmek gibi bir kastım yoktu. Ayaklarına ateş ettim. Bana saldırdılar. Silah o esnada patlamış. Kendi kendilerini vurmuş olabilirler" dedi.
Mahkeme heyeti Selahattin D.'yi ‘3 kişiyi öldürmeye teşebbüs ve ruhsatsız silah’ suçundan toplam 24 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş