3. İFGİ Ödülleri Sahiplerini Bekliyor

3. İFGİ Ödülleri Sahiplerini Bekliyor
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesiöğrenci çalışmalarının değerlendirildiği İletişim Fakültesi Genç İletişimciler (İFGİ) ödül töreni9 Mayıs Çarşamba günü İletişim Fakültesi’nde gerçekleşecek.

Bu yıl 3.sü düzenlenecek İFGİ Ödül Töreni, 9 Mayıs Çarşamba günü İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Törende İletişim Fakültesi Uygulama Gazetesi Genç İfade ve gazetenin internet sitesinde yayımlanan haber ve fotoğraflar, Halkla İlişkiler ve Tanıtım ve Radyo Sinema ve Televizyon bölümü öğrencilerinin çalışmaları ödüllendirilecek. Ödül alan öğrencilere, plaket ve başarı belgesi verilecek. Öğrencilerin 5kategoride yarışacağı İFGİ ödülleri kategorileri ise şöyle:

Haber kategorisi alanında Röportaj-Söyleşi ve Haber kategorileri bulunuyor. Fotoğraf alanında ise Estetik Fotoğraf kategorisi yer alıyor. Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi ve Görsel Dal alanlarında da öğrenciler yarışacak.Ayrıca hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu anısına bir öğrenci Mustafa Kemal Güneşdoğdu Özel Ödülüne layık görülecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir