29 Ekim töreninde yere yığıldı

29 Ekim töreninde yere yığıldı
Samsun’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı’nda düzenlenen programda, bir vatandaş bayıldı

Cumhuriyet’in kuruluşunun 94’üncü yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni gerçekleşti. Törende Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Samsun Garnizon Komutanlığı çelenkleri anıta sunuldu. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende, protokolde bulunan bir vatandaş bir anda yere yığıldı. Vatandaşın bayılmasıyla birlikte törene kısa süreli ara verilirken, sağlık ekiplerinin bayılan vatandaşı hastaneye kaldırmasıyla birlikte törene kaldığı yerden devam edildi. Daha sonra şeref defterini imzalayan Samsun Valisi Osman Kaymak, “Aziz Atatürk, Cumhuriyetimizin 94. yılında milletçe huzurundayız. Cumhuriyetimizin ilanının 94. yılını geride bıraktığımız bu dönemde bize işaret ettiğiniz muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefi doğrultusunda tüm gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz” dedi.

Törene Vali Osman Kaymak’ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve askeri erkan katıldı.

İHA

29-ekim-toreninde-yere-yigildi2.jpg

29-ekim-toreninde-yere-yigildi1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir