260 noktaya ortak hizmet…

260 noktaya ortak hizmet…
Türk Hava Yolları Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu, Samsun Gıda’yı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Samsun Gıda ile Türk Hava Yolları’nın kargo alanında stratejik ortaklıkları bulunduğuna dikkat çeken Gezmişoğlu, “ Türk Hava Yolları ile Samsun Gıda’ya ait kargo taşımacılığı ortak hareket ediyor. Başta Samsun olmak üzere bölgedeki sanayicilerimizin ürünlerini Metro Kargo aracılığıyla Türk Hava Yolları’nın uçuş yaptığı 260 ülkeye taşıyoruz. Bizim ortak hedefimiz bu ürünleri en ucuz, en güvenilir ve en hızlı taşımaktır. Bunun için de statejik ortağımız olan Samsun Gıda ile bir araya gelip hem görüş alış verişinde bulunuyoruz hem de yeni fikirleri hayatı geçiriyoruz” dedi.

Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz ise, Türk Hava Yolları ile yaptıkları ortaklık ile hem Samsun hem de bölge ekonomisine büyük katkı sağladıklarını söyledi. Yılmaz, “ Kargo alanında uzman ekibimizle bölgedeki sanayicilerimizin yanındayız. Sık sık kendilerini ziyaret ederek yeni projeler üretiyoruz. Bizim grup olarak tek bir hedefimiz var o da daha çok iş ve daha çok aş. Tüm yatırım ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz” diye konuştu.

Ziyarette Samsun Gıda Genel Müdürü İbrahim Özçelik de hazır bulundu.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber