24 Kasım Unutulmadı

24 Kasım Unutulmadı
Çarşamba ilçesinde,24 Kasım Öğretmenler Günü bu yılda coşkuyla kutlandı

Çarşamba ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle sabah saatlerinde Çarşamba Belediye Meydanı’nda çelenk teslim töreni gerçekleşti. Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlanan program, Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde günün anlam ve önemine ilişkin şiir dinletileri, gösteriler ve ödül töreni ile devam etti.

11.jpg

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ile birlikte öğretmenlerin de katıldığı etkinlik, anıta çelenk konulması, saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Belediye Meydanındaki program son buldu.

22.jpg

Ardından Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde kutlama programı yapıldı. Gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı. Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapmasının ardından etkinliğe şiir ve müzik dinletileriyle devam edilirken programda halk oyunları gösterisi yapıldı. Gösteri ve etkinliğin son bölümünde 24 Kasım Öğretmenler günü adına aha önceden gerçekleştirilen çeşitli dallarda ödüle layık görülenlere çeşitli ödüller verilerek program sona erdi.

44.jpg

Gerçekleştirilen programa, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ve çok sayıda protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı.

55.jpg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber