24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü Çarşamba’da bir dizi etkinlikle kutlandı. 24 Kasım öğretmenler Günü dolayısıyla Çarşamba İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından hazılanan kutlama Programı çerçevesinde ilk olarak Çarşamba Belediye Meydanında tören düzenledi

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

Düzenlenen törene, Çarşamba Garnizon Komutanı Yusuf Böke, Çarşamba Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Uysal, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özarslan ve çok sayıda okul müdürünün yanı sıra öğretmenler ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Tören İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Uysal’ın Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından son buldu.

Belediye Meydanında düzenlenen törenin ardından Ali Fuat Başgil Anadolu lisesi tarafından hazırlanan 24 Kasım öğretmenler günü etkinliği için Cemil Şensoy kültür merkezine geçildi. Burada hazırlanan programa, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Garnizon Komutanı Yusuf Böke, Çarşamba Milli Eğitim Müdür Vekili isa uysal, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özarslan ve çok sayıda öğretmen katıldı. Öğretmenler ile alakalı konuşmaların yapıldığı törende öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber