ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

24 HAZİRAN VE MAĞDURLAR

24 HAZİRAN VE MAĞDURLAR

Hani diyorlar ya FETÖ’ den mağdur edebiyatı yapmayın onu diyenler halt etmiştir. Onlar benimle bir görüşsünler onları ikan edeyim. FETÖ muhammesinden yargılanmanın ve suç unsuru ana madde sayısı 26’dır. Bu 26 madde içinde olanlar suç işlemiş sayılıyor. Ona göre cezai müeyyide uygulanır. Şimdi bu 26 kategoride suçu bulunamayıp 1,5 yıldır cezaevinde yatan insanları biliyor musunuz?
Şimdi biz devam derken bunları da soracağız Ak Partiye Hâkim ve Savcıların çekingen olduklarını ceza uygulaması yaparken emsal kararlara bakmaları vicdan boyutunda rahatsız olduklarını da biliyoruz.Adaleti de sorgulayacağız. Adaletin terazisi zengine farklı, fakire-garibana farklı olursa onu da sorgulayacağız.
Adalet mülkün temelinden, çıkmışsa onuda sorgulayacağız. Şimdi seçimler yapılıyor. Ak Parti bu seçimleri neden ve sebepler bahanesiyle içerisindeki kripto ve FETÖ bağlantıları olanları temizleyecektir. Eğer temizlemezse kendisini halk temizleyecektir. Şimdi Ak Parti milletvekili bazında temizlik yapacağını iyi biliyorum. En yakın zamanda yapılacak olan yerel seçimlerde de, FETÖ yalakası ve yandaşı kriptolu belediye başkanlarını da temizleyecektir. Çünkü Ak Parti 2002’de mecbur kaldığı ya da bırakıldığı hani kadrolara daha ihtiyacı kalmamıştır. Tabi ki 50 yıllık bu Yahudi yapılanmasının temizlenmesi kolay olmayacaktır. Şimdi bir önemli konuda sendika hikâyesi; Burada da binlerce mağdur öğretmenler mevcuttur. Ak Parti’nin bu konuya da el atması gereklidir.Mesela bir arkadaşını kırmamak için iyi niyetle sendika da olmuş 3-4 ay gibi kısa sürede kalmış ve ayrılmış olan binlerce mağdur öğretmenlerimiz mevcuttur. Bu mağdurluklar ne zaman giderilecektir. Geç gelen adalet, adalet değildir prensibine karşıyım ama maalesef öyle Bir yıl önce Bylock için yazdım 11 Bin 700 kişi serbest kaldı. İşte aynı konu sendikalar içinde geçerlidir.266 kategoride sendikaları da var ama mağduriyetin buralarda da olduğunu ve yaşayan arkadaşlarımızın olduğu aşikârdır diyorum.
Şimdi 24 Haziran seçimlerine girerken biz bunları hatırlatalım ki Ak Parti ve yöneticiler bunları bilsinler. Kendi idareci ve bürokrat kesimi bunları korkudan söylemeye çekiniyorlar. Biz FETÖ’nün karşısındayız. 15 Temmuz gecesi şahsım ve ekibimiz sahalardaydık. Bu millete namlusunu çeviren askere selam durmam diyen bir lidere sahibiz. Biz mağduriyetleri dile getiriyoruz.
FETÖ muhabbetinde her alanda mağdur olduğunu deklare etmekteyim.
Yukarıdakilerin aşağıdan haberi olmadığından bu konulara Fransızlardır. Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatları da kendine buyruk olduklarından bu konulara çekingen davrandıklarından halka da uzaktırlar. Çünkü bu konuda yardım isteyenlere de hem vekiller, hem il-ilçe başkanları uzak durduklarını biliyorum.
24 Haziran’ın yaklaştığı bu günlerde bu adaletsizliğin giderilmesi şarttır diyorum Bu necip halka kurşun sıkan şerefsiz ve hainler aşılmalıdır. Ama At izi İT izine karıştığını açıkça söyleyebilirim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi