ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

21 MAYIS

21 MAYIS

21 Mayıs AK Parti kongresi içi ve dışı herkesin beklentisi olan bir kongre oldu.

33 ay sonra tekrar ak partinin başına geçecek olan Sayın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeni bir vizyon, yeni bir yapılanmayı hayata geçirmesi bekleniyor.

21 Mayıs'taki konuşmasında bunun sinyalini vermiştir. Halka inilecek evet- hayır oy veren vermeyen herkesle bire bir kucaklanılacak demişti. Pazar günü yapılan kongre sonunda yeni bir devrim yeni bir yapılanmayı bekleyip göreceğiz. Özellikle FETÖ konusundaki yapılanmayı ve çalışmaları AK Parti içindeki FETÖCÜ yada yandaşlarının temizlenmesi merakla beklenmektedir.

Biz hep yazdık. MHP-CHP ve diğer partilerde FETÖCÜ varda AK Parti de yok mu demiştik. Elbette vardır. İşte onların ortaya çıkması ve partiden atılması merakla bekleniyor. Kirli ilişkileri olan her kademesinde bulunan hain ve yandaşlarının temizlenmesi şarttır.

Ayrıca 2002 vizyonuna dönüş şarttır. 21 Mayıstaki beyanı bire bir insanlarla temas çat kapı ziyaretlerin konuşulması ak parti içi sıkıntıların oluştu. Makam hava heves sahiplerinin makamını kendi menfaatleri doğrultusunda kullananların temizlenme vakti olarak görüşülmektedir.

16 Nisan referandumunun sonuçlarının değerlendirilmesi sonucunda  AK Partinin kendine çeki düzen 7 Haziran  seçimlerinin sonucuna benzer  bir tablo oluşması halkın uyan niteliği taşımasının bir göstergesi olmuştur. Ama 21 Mayıs AK Parti için bir dönüm noktası olacaktır.

Recep Tayyip Erdoğan’ın partinin başına geçmesi başkan oluşu bir milat olacaktır. Yeni Türkiye sloganlarıyla yola çıkacaktır. AK Partinin her kademesinde yenilenme olmuştur. Halkın teveccühüne yeniden kavuşmak için büyük temizlik yapılacağı söylenmektedir.

16 Nisan'da yürürlüğe giren 18 yaş seçilme konusu AK Partide hayat bulacağı da  önemli gündem konusudur. Bana göre bazı uygulamalarında 2019 ‘u beklemeyecek olmasıdır. AK Partinin 21 Mayıs kongresi büyük beklenti ve umut taşımaktadır. Yeni bir yapılanma beklenmektedir. AK Partinin 21 Mayıs sonrası vitesi büyütme zamanıdır, atılım zamanıdır.

Partiyi FETÖCÜ ve yandaşları, kirli işlere bulaşanların, kendi cebini dolduranların bittiği tarih olması dileğiyle kongrenin tüm Türkiye’ye ve AK Partiye hayırlı olmasını dilerim.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi