“2023 hedefini bugünün gençleriyle başaracağız”

“2023 hedefini bugünün gençleriyle başaracağız”
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Antalya 2013 Gençlik Kış Kampı'nı ziyaret etti. 3 bin 500 gencin sevinç çığlıkları arasında karşılanan Bakan Kılıç, gençlere hitaben yaptığı konuşmada ''Hayata hangi pencereden bakıyor olursak olalım Samsun'da, Diyarbak

 

HABER MERKEZİ

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Yaz ve kış dönemlerinde gençlere yönelik kamplar düzenlemeye devam edeceklerini dile getiren Bakan Kılıç, bu kış kamplarında 3 bin 500 gencin Antalya'da misafir olduğunu belirtti. Gençlerin coşkularının, sevinç çığlıklarının Bakanlık olarak doğru bir hizmet yaptıklarının göstergesi olduğunu ifade eden Bakan Suat Kılıç, ''İnşallah gelecek yıl bu sayıyı 10 katına katlarız. 35 bin gencimizi Antalya'da ya da Muğla'da buluştururuz.''dedi.

Anadolu'nun topraklarının bereketli olduğunu, ekilen tohumların çürümediğini vurgulayan Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, ''Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Biz Antalya'da sizlerle tarlada iz bırakmaya gayret ediyoruz. Anadolu'nun bereketli topraklarına tohum ekiyoruz. Sizlerle suyunu vereceğiz, gübresini vereceğiz, büyümesini sağlayacağız. Bu sayede iz bırakacağız. Vakti saati geldiğinde de iz bıraktığımız harman yerine gitmeye yüz bulacağız'' diye konuştu.

“2023-hedefini-bugunun-gencleriyle-basaracagiz”-(1).jpg

2023 Hedefini Bugünün Gençleriyle Başaracağız

Türkiye'nin 2023 yılı hedeflerinin olduğunu, bunları bugünün gençleriyle başaracaklarını dile getiren Bakan Suat Kılıç, gençlerle yürüdükleri takdirde gerek ülkenin gerekse milletin bileği bükülemez bir güce sahip olacağını söyledi. Türkiye'nin 2071 yılına yönelik hedefler koyduğunu vurgulayan Bakan Kılıç, ''Cumhuriyetçilik, milliyetçilik lafla olmuyor, çok çalışmak lazım, geceleri gündüzlere katmak lazım, uykusuz günler geçirmek lazım. Deli gibi kitap okumak lazım. Bilgiyle, bilimle buluşmak lazım. Çevreyle ve toplumla ilgili nesiller olmak lazım. Yan gelip yatan değil çalışmak için fırsat kollayan gençler olmak lazım. Geleceğin Türkiye'sini bizlerle inşa etmeye hazır mısınız? '' dedi.

Bir aylık maaşını bağışladı

Toplumsal duyarlılık ve gönüllülük meselelerine çok hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Bakan Kılıç, ''Orada da toplanan parayı devletin tek kalemiyle, tek seferde vermesi mümkün; ama önemli olan her şeyi devletten beklemek değil, toplumun duyarlılık dinamiklerini harekete geçirebilmek. O anlamda Acun'un yaptığı işi çok doğru bir iş olarak değerlendirdim ve telefonla bağlandım. Devletin parasıyla konuşmadım. Devletin parasıyla da konuşabilirdik çok rahat; ama kendi adıma kendi şahsi hesabımdan bir aylık milletvekili maaşımı, bugün pazar, yarın banka şubeleri açıldığında hesaba geçirmiş olacağız.'' ifadesini kullandı.

Bu davranışla kampanyanın güvenilirliğini göstermek istediğini söyleyen Bakan Kılıç, devletin parasıyla bu işleri yapmanın kolay olduğunu, ancak kendi imkanlarıyla da bu işlerin yapılabileceğinin mesajını vermek istediğini bildirdi. Her gönüllülük hareketine karınca kararınca katkı sağlayamaya gayret ettiğini dile getiren Bakan Kılıç,''Çünkü bu duyarlılığın toplumda yaygınlaşması lazım'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir