Yeşim SARITAŞ

Yeşim SARITAŞ

2017’de Turizm nasıl olacak?

2017’de Turizm nasıl olacak?

2016 yılında yaşanan darbe ve terör olayları ile ülkemiz başta olmak üzere birçok ülke maddi ve manevi zarar gördü.

Ülke vatandaşlarının güvenliği için ülkeler arası seyahatler durdu. Buda dolayısıyla turizmi kalbinden vurdu.  2017 yılı için Devletin ve Türsab'ın attığı adımlar ile 2016 yılında yaşanan yaraların sarılması bekleniyor.

Erken Rezervasyon dönemi ve Kış turizminin başladığı şu sıralarda turizmde ciddi bir satış potansiyeli başladı bile. Buda seyahat acentelerinin deyim yerindeyse yüzünü güldürüyor.

Yurtdışı ve Yurtiçi olmak üzere %50 ye varan indirimler, şok fiyatlı yurtdışı turları ve 3 gece kal 4 gece öde gibi kart kampanyalarıda olmak üzere turizm yeni sezona hızlı başladı.

Buradan anlaşılacağı üzere bu yıl turizmcilerin, otelcilerin ve esnafın yüzü gülecek gibi. O yüzden tatil planlarınız var ise yazı beklemeden bütçenize uygun tatiller için erken davranın.

TÜRSAB belgeli seyahat acentelerini ziyaret edin ve kesinlikle internetten gördüğünüz şirketi belli olmayan tur sağlayıcılarını tercih etmeyin. Sonucu maddi yönden vahim olacağı kadar bir yıldır hayalini kurduğunuz tatilinizin zehir olması sizi daha çok üzecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yeşim SARITAŞ Arşivi