Yeşim SARITAŞ

Yeşim SARITAŞ

2017 EMİTT ULUSLARARASI TURİZM FUARI YAPILDI

2017 EMİTT ULUSLARARASI TURİZM FUARI YAPILDI

2017 Turizm fuarı bu sene ne yazık ki terör olaylarından dolayı yurt dışından katılımın az olması sebebiyle sönük geçse de, 2016 ya rağmen daha iyiydi.

En azından Turizmciler geçen seneye göre 2017'den umutlu ve yeni atılımlar için fikir alış verişindedirler.

Bu vesileyle Türkiye'nin dört bir yanından gelen seyahat acenteci, otel işletmecisi, otobüs firmaları gibi saydığımız sevdiğimiz dostlarımız ve büyüklerimiz ile bir araya gelmek güzeldi. Mevzular o kadar çoktu ki zaman yetmedi. Bu buluşma da göremediklerimizde oldu.

Her yıl olduğu gibi bir hall tur operatörlerine, bir hall otellere, bir hall yabancı firmalara verilirken bir hall'de illerin kendilerini tanıtmaları için verilmişti. Türkiye'nin dört bir yanından illerden katılım olmuşken;

Turizme hazırlanan, tarihi değerleri ve görsel doğa güzellikleri ile keşfedilmeye hazır bir turizm destinasyonu olan Samsun'umuzu da  turizm fuarında görsek çok güzel olacaktı.

Sinop kendilerini temsilen çok güzel bir stant hazırlamış ve amazon kadınların show'u ile dikkat çekti. 2018 de amazonları ait oldukları Samsun standında görmeyi çok isteriz. İnşallah ümit ediyorum ki seneye Samsun fuarın hakkını verir.

Yine 2017 Emitt Turizm fuarını ziyaret eden Samsun Ayvacık Belediye Başkanımız Mustafa Belur ve Atmaca Grup Yönetim Kurulu Başkanı - Ayvacık Legend-Atmaca otel işletmecisi Mustafa Atmaca Bey'e turizme gösterdikleri ilgi, alaka ve Samsun Ayvacık Turizmi için yaptıkları çalışmalardan dolayı İstanbul'da yaşayan Samsun'lu bir turizmci olarak teşekkür ederim.

İnanıyorum ki enerjisi yüksek, yüreği güzel insanlar ile çok daha güzel şeyler olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yeşim SARITAŞ Arşivi