2014 YAZ GENÇLİK KAMPLARI

2014 YAZ GENÇLİK KAMPLARI
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2014 Yaz Gençlik Kampları kapsamlı bir programla başladı.

Gençlerin kardeşlik duygularını pekiştirecek kamplara 81 ilden 140 bin başvuru yapılırken, ilk dönem kampı bin 185 kişilik kadrosuyla yaza merhaba dedi. Farklı kültürlerin buluşma noktası olan Yaz Gençlik Kampları’nda gençlerin, serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebileceği birçok sosyal ve kültürel aktivite yer alıyor. 7 gün sürecek kamplarda gençlere, yüzme, tiyatro, el sanatları, müzik, basketbol, voleybol ve futbol, gibi sportif etkinliklerle gezi ve eğitici seminerler gibi kültürel faaliyetlere katılma imkanı sunuluyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca 2014 yılında açılan Deniz kamplarının 2. dönemi (24-30 Haziran) heyecanla devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampına gelen 154 genç 1 hafta boyunca yüzme, tiyatro, el sanatları, müzik, basketbol, voleybol ve futbol, gibi birçok sosyal ve kültürel faaliyetin yanı sıra etik ve insani değerler, madde bağımlılığıyla mücadele gibi konularda da eğitimler veriliyor.
Ankara, Erzurum, Ağrı, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Bolu, Düzce ve Zonguldak illerinden 154 genci ziyaret eden Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, çocuklarla yakından ilgilendi. Konser veren Sanatçı Orhan Çakmak ile gençler coşkulu anlar yaşadı.
Samsun 19 Mayıs Gençlik Kampı’na 13 Eylül 2014 tarihine kadar yaklaşık bin 800 gencin katılımının planlandığı bildirildi.

2014-yaz-genclik-kamplari2.jpg

2014-yaz-genclik-kamplari3.jpg

2014-yaz-genclik-kamplari5.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir