Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

2013 te zaten Millete DOĞAL GAZ zaten verilecek aceleniz ne!?

2013 te zaten Millete DOĞAL GAZ zaten verilecek aceleniz ne!?

 

Evet malum başlıkla konumuzu çözmüş türsünüz!. Konumuz Doğalgaz…

 Çarşamba’nın doğal gaza kavuşması için doğal olarak bizde hep yazılarımızda belirtiyoruz 2011 yılında ki Altın Kaynak töreni çıkış olmuştur. Ancak gelişen bazı olaylar ki: Buna ister belediye ile taşeron arasında ki uyumsuzluk, isterseniz belediyenin firma ile uyuşmazlığı deyin çözülememiş ve bir süre devam eden çalışma bıçakla keser gibi kesilmişti.

Aylarca gündeme getirdiğimiz doğalgaz çalışması geçtiğimiz ay yeniden hızlıca başladı. Bu çalışmalar da aynı hızla devam ediyor. Her ne kadar hızlı giden çalışmalar sevindirse de kazılan alanlarda ki çukurlar can yaksa bile artık millet buna katlanmaya razı oluyor. Artık açılan çukurların kapatılmaması yolların berbat hale gelmesi bile kimseyi sıkıntıya sokmuyor. Doğal gaz gelsin de…

Mesele bu.

Ama bir başka olay Doğalgazı ilk yılda nereler alacak- alabilecek. Ama duyumlarımız kim ve nerelerden çok Neresi alamayacak o gündeme bomba gibi düştü. Önce ki gün bir okuyucumuz bana aynen şunları dile getirdi.

“Erol bey Uzun Çarşı da ki bu gereksiz çalışma neden yapılıyor biliyor musunuz?. Buraya başkan bu işi başlatmış. Esnaflar doğalgaz ne olacak o zaman bir daha ı yıkılıp, kazılıp iş yerlerimizin önü mahvedilecek. Okulların açıldığı bu dönemde işimiz aksıyor birde onunla mı uğraşacağız” diyerek sormuş.

Başkan da cevap olarak: “Kimse Uzun Çarşı esnaflarından sevinmesin. Çünkü buraya DOĞALGAZ vermeyeceğim. Bu kadar masraftan sonra bu çalışmaların yıkılmasını istemiyorum” demiş. Biz vatandaşın yalancısıyız. “Mış-miş” diyorum bakın çünkü. Ama ateş olmayan yerden de duman çıkmazmış biliyorsunuz değil mi?. Bakın bu nokta da da “mış” var.

Yani “UZUN ÇARŞIYA DOĞAL GAZ YOK…”

Doğal olarak biz de doğal gaz vermiyorlar diyoruz. Oysa millet diyor ki parası ile değil mi; “BİZE GAZ VERİN” diyor. Çıkın işin içinden bakalım. Millet ille de “BİZE GAZ VERİN” diyor. Eh ne var bunun burasında. Gazlayın milleti geçmişte olduğu gibi olsun bitsin değil mi?. Sanki hiç gazlamadılar da….

Zaten önümüzde yerel seçimler yok mu?  Siz merak etmeyin. Size bol bol hem de beklemediğiniz kadar DOĞAL OLARAK GAZ verilecek. Bir daha seçilelim bakın size gaz vermeyi değil her yerinizi delik değişik edeceğiz bile diyecekler de olmuyor işte. Ben söyleyeyim.

Millet UZUN ÇARŞI, YUNUS EMRE ve TOKİ de kiler meraklanmayın. Tüm Çarşamba 27 Ekim 2013 tarihinden bir ay kadar önce GAZ ALACAK. Gazlanmayı çok seviyoruz ya nasıl olsa. Ha Doğal gaz ha GAZ farkı yok. İkisi de yakıyor zaten milleti…

Mutlu ve (sağ) lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi