2. Ayvacık Festivali bu gün resmen başlıyor

2. Ayvacık Festivali bu gün resmen başlıyor
Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Doğa Su Sporları Kültür Turizm ve Mustafa Dağıstanlı Güreş Festivali'nin hazırlıklarında sona gelindi

 

Kano yarışları için kulvar hazırlıkları sürerken Olimpik Antrenör Kamp Müdürü Mehmet Topal, Kamp Koordinatörü Erkut Oğultürk, Kamp antrenörleri Süleyman Şişli, Emin Erdem ve kampa katılan tüm kano sporcuları Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret etti.

Yapılan hazırlıkları değerlendiren kamp yetkilileri Belediye Başkanı Mustafa Belur'a da son durum hakkında bilgi verdi. Bu yıl ikincisi organize edilen festivalde su sporları yarışmalarının da düzenlenmesinin ilçemiz adına çok önemli bir gelişme olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Belur, "Ayvacık su sporlarının yapılması ve sporcu yetiştirilmesi açısından inanılmaz bir potansiyele sahip. Burada bulunan antrenör ve sporcularımız da bu potansiyelin farkındalar. İnanıyorum ki Ayvacık’ta tesisler kurarak potansiyeli değerlendirdiğimiz taktirde ciddi dereceler elde edecek milli sporcular yetiştireceğiz" dedi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel