1930 Bafraspor'da Genel Kurul Yapıldı

1930 Bafrasporda Genel Kurul Yapıldı
1930 Bafraspor olağanüstü genel kurulu yapıldı. Genel kurulda aday çıkmayınca mevcut başkan ve yönetim kuruluyla devam kararı alındı.

1930 Bafraspor olağanüstü genel kurulu yapıldı. 1930 Bafraspor Tesisleri’nde yapılan olağanüstü genel kurulda aday çıkmayınca mevcut başkan ve yönetim kuruluyla devam kararı alındı.

Başkan Çamaş yaptığı konuşmada, “Biz kendimizi ifade etmekte çok zorlandık. Kulübe kimse sahip çıkmadığında başkan olduk. ‘Adam oturduğu koltuktan kalkmaz’ dediler. ‘Birileri çıksın aday olsun’ dedik herkes farklı anladı. Bafraspor’un menfaatleri neyse orada birleşelim. Burada bizim oturmamız kalkmamız bir şey değil. Ben burada 5 seneden beri başkanlık yaptım. İyi yaptık kötü yaptık. Burada eleştiriye de her zaman açığız. Yaptığımız şeyler için kendimizi savunacak halimiz yok. Biz de insanız yeri geldiğin de tepki vereceğiz ama bu işlerin her zaman konuşulacağı yer genel kuruldur. Gücümüz bu kadar, bu kadar yapabiliyoruz. Aday çıksın ve biz de onların emrinde olalım. Ben başkan adayı değilim. Bunu yaşadığımız 12 kongrede de söyledim. Yönetim bu zamana kadar öyle ya da böyle bizim üzerimize kaldı. Onun için bu işin içerisinde olabilecek insanlara bir birlik altında bir çatı altında birleşmeye davet ediyorum. Güzel bir yönetim yapsınlar ve Bafraspor’a sahip çıksınlar. Bafraspor’un inşallah daha iyi güzel günlere geleceğine inanıyorum bunun içinde bütün Bafralı futbolseverlerin Bafra halkının bu işe destek vermesini istiyorum. Burada sadece bir öncü lazım inşallah bir öncü bulunur, bunun etrafında kilitlenilir ve Bafraspor layık olduğu yere, daha yukarılara çıkar. Ben ve yönetimimiz kesinlikle başkanlığa talip değiliz." dedi.

 

Konuşmadan sonra alınan karar gereği 1930 Bafraspor’un mevcut yönetimi gelecek hafta içinde bir araya gelip istifalarını sunacaklar. Kulübün kayyuma kalmaması içinde istifa tarihinden 15 gün içinde olağanüstü kongre kararı alınacak eğer bu kongrede de başkan adayı çıkmazsa kulübün anahtarı Bafra Kaymakamı'na sunulup kayyum olacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel