19 Mayıs coşkuyla kutlandı

19 Mayıs coşkuyla kutlandı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Çarşamba ilçesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilk olarak Çarşamba Belediye Meydanı’nda ki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Çelenk sunma töreninin ardından Çarşamba Fen Lisesi’nin hazırladığı program gerçekleştirildi.

Törene Çarşamba İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, , Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, mülki ve idari amirler siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı

Çarşamba Fen Lisesi önünde gerçekleşen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından konuşma yapan Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, günün anlam ve önemine değindi. Müdür İlkay Aydın konuşmasının bir bölümünde, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Konuşmaların tamamlanmasının ardından katılımcılara şiir ve müzik dinletileri, halk oyunları, çeşitli sportif gösterilerin sunumu gerçekleştirildi.

19-mayis-coskuyla-kutlandi.jpg

19-mayis-coskuyla-kutlandi2.jpg

19-mayis-coskuyla-kutlandi-(4).jpg

19-mayis-coskuyla-kutlandi-(5).jpg


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber