15 TEMMUZ'U UNUTTURMAYACAĞIZ!

15 TEMMUZ'U UNUTTURMAYACAĞIZ!
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma törenleri İlçemiz Çarşamba Belediye Meydanı’nda 15 Temmuz Şehitlerini anma törenleri gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü  etkinlikleri şehitler için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşının okunmasının ardından Kuran tilaveti ile 15 Temmuz ve vatan için şehit olan şehitler için dua yapıldı. Törende Kuran tilavetinin ardından Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “15 Temmuz’u unutmadık ve unutturmayacağız. 15 Temmuz Türk milletinin zillete ve esarete boyun eğmediğini gösteren bir destan gecesidir. Bu akşamda aynı kararlılık ve coşkuyla bunu tekrarlamış olduk. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Belediye başkanı Dündar’ın ardından kısa açıklama yapan Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, " 15 Temmuz’da 251 şehit verdik. Bu gece onları dualarımızla rahmetle anıyoruz. Programa katılım gösterdiğiniz siz vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 15 Temmuz Şehitleri Anma törenlerine Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve ilçede görev yapan kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

HABER - FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber