12.5 Kilo Esrara 3 Tutuklama

12.5 Kilo Esrara 3 Tutuklama
Diyarbakır'dan Samsun'a gelen bir otomobilin bagajında ele geçen 12 kilo 500 gram esrar ile ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklandı

 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 2 otomobilin Diyarbakır'dan Samsun'a yüklü miktarda uyuşturucu taşıdığı ihbarını alarak Samsun-Ankara Karayolu şehir merkezi girişinde uygulama başlattı. Otomobillerin plakalarını da tespit eden Narkotik Bürosu ekipleri uygulama noktasından geçmeyince yaptığı araştırma sonucu köy yolundan kaçtıklarını tespit etti. Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi'nde yapılan araştırmada söz konusu otomobiller park halinde bulundu. Araçları takibe alan polis M.S.(23) ile M.Ö.'yü (18) araçlarının yanına gelince gözaltına aldı. 55 DG 067 plakalı otomobilin bagajında yapılan aramada valiz içinde Diyarbakır'dan Samsun'a getirilen 12 kilo 500 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili esrarı Diyarbakır'dan getirdikleri ileri sürülen Ö.E.(29), F.K.(24) ile üniversite öğrencileri B.S.(21) ve Z.Ö.'yü (21) gözaltına aldı. M.Ö. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. 
Polisteki sorgusu tamamlanan 6 kişi, "Bireysel olarak uyuşturucu madde ticareti yapmak, nakletmek, bulundurmak ve içmek" suçlarından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ö.E., F.K. ve M.Ö., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, 3 kişi ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel