12. Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’a tebrik telefonları yağıyor

12. Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’a tebrik telefonları yağıyor
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, resmi olmayan sonuçlara göre 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti.

Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan’a tebrik telefonları yağıyor.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve KKTC Cumhurbaşkanı Erdoğlu’nun resmi olmayan sonuçlara göre Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik ettiği bildirildi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel de Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti.

ALİYEV, CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAZANAN ERDOĞAN’I KUTLADI

 Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, dün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminden zaferle ayrılan Başbakan Erdoğan’ı kutladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinde yer alan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Aliyev’in Erdoğan’ı telefonla arayarak cumhurbaşkanı seçiminde elde ettiği zafer nedeniyle yürekten tebrik ettiğini ve Türk halkının refah ve huzuru için devletçilik faaliyetlerinde Erdoğan'a başarılar dilediği vurgulandı. Görüşmede, Erdoğan'ın da gösterilen ilgi ve kutlama için teşekkür ettiği kaydedildi. İkili arasında telefonla yapılan görüşmede 2 ülke arasındaki stratejik işbirliğine dayanan dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin tüm alanlarda bundan sonra daha da gelişeceği emin oldukları yönünde görüş bildirdikleri ifade edildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir