12 Kişiden 7'si serbest, 5'si tutuklu

12 Kişiden 7'si serbest, 5'si tutuklu
FETÖ/PDY Örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlar sürerken 2. dalga operasyonlarında gözaltına alınan 28 kişiden 12 si mahkemeye çıkartıldı. Gece geç saatlerde sonuçlanan mahkeme kararına göre 5 kişi tutuklanırken 7 kişi de Adli Kontrol şartı ile serbest

Önce ki gün "FETÖ/PDY Terör Örgütü kapsamında gözaltına alınanlardan önceki gün mahkemeye çıkarılan 12 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderilirken 7 Kişi ise Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

    Çarşamba Emniyet Müdürlüğünde FETÖ/PDY Terör Örgütü kapsamında sorgusu devam eden 29 kişiden 12 si önceki gün Çarşamba Adliyesinde Hakim karşısına çıkartılmışlardı. Gece geç saatlere kadar süren mahkeme duruşmaları sonrasında 12 kişiden 5 kişinin tutuklanmasına,7 kişinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildiği öğrenildi.

Operasyonla gözaltında sorguları devam eden şahıslar ise dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildiler. Bu şahıslar da gazetemiz hazırlandığı saatlerde mahkemeye sevk edilerek çıkacak karar bekleniyordu.

Önce ki gün FETÖ/PDY terör örgütü iddiası ile Adliyeye sevk edilerek mahkemeye çıkartılan ve tutuklamasına karar verilen kişiler şöyle: Y.A., H.D., Y.A., M.T., Z.S.,

Adli Kontrol Şartıyla Serbest Kalan 7 Kişinin isimleri ise; A.D., G.B., S.Ö., M.G., Y.S., Y.G., E.D.

Gazetemiz baskıya hazırlandığı saatlerde adliyeye sevk edilen son grup hakkında ki mahkeme sonuçlanmamış olmasından kaynaklı yarın ki gazetemizde sonuçları yayınlayacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber