100. Yıla özel turnuva

100. Yıla özel turnuva
Cumhuriyetimizin kuruluşunun yılı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 100.Yıl 3x3 Basketbol turnuvası Çarşamba Gençlik Merkezi Basketbol sahasında oynanan müsabakaların ardından yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Birbirinden renkli görüntülerin yer aldığı ve çekişmeli geçen turnuvaya Genç Erkek, Genç Kız ve Küçük Kızlar kategorilerinde 27 takım yer aldı. 108 sporcunun mücadele ettiği turnuvada toplam 45 maç oynandı.

whatsapp-image-2023-10-23-at-11-49-33.jpeg

Dereye giren sporcuların ödüllerini Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turgay Ekşi, Gençlik Merkezi Müdürü Ramazan Katoğlu, Tesis Amiri İbrahim Gülçiçek ve Beden Eğitimi Öğretmeni Erdem Balcıoğlu takdim etti.

whatsapp-image-2023-10-23-at-11-49-32-3.jpeg

Çarşamba İlçe Gençlik Merkezi, “Turnuvada büyük emeği geçen Çarşamba Belediye Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Berberoğlu'na, katılım sağlayan tüm antrenör, sporcu sporseverlere ve gençlik merkezi liderlerimize, ilçemizde spora verdiği desteklerden dolayı Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan'a teşekkür ederiz.” Şeklinde mesaj yayımladı.

HABER: Ünal DALDAL

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber