100.Yıla Özel Belediye Çalışanlarından Kareografi

100.Yıla Özel Belediye Çalışanlarından Kareografi
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve belediye personelleri ile belediye hizmet binası önünde Cumhuriyet'in 100. yılı için özel bir koreografi hazırladı.

aw062994-02.jpg

İlkadım Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları için "100. Yıl" koreografisi düzenledi. Belediye hizmet binası önünde toplanan 550 personel saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı’nı okudu. Akabinde koreografi için ellerindeki bayraklarla yerlerini alan 550 kişi "100. Yıl" koreografisi oluşturdu.
Günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bir şeyi lütfen unutmayalım yıllar önce her şeyimizi kaybetmiştik, bir Milli Mücadele’ye girişmiştik. Sakarya’da, Dumlupınar’da büyük taarruzda savaştık. Kahramanca dövüştük. Sonunda büyük bir zafer elde ettik. Ve 100 yıl önce 29 Ekim’de yeniden dirildik. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100’ncü yılı etkinlikleri kapsamında çalışan personellerimizle birlikte güzel bir etkinliğe imza attık. Ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan personellerimizle birlikte 100 sayısı yaparak bir koreografi yaptık. Çok güzel ve duygulandıran bir tablo oluştu. Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünü ilçemizde gururla kutluyoruz. Emeği geçenlere bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

aw062994-03.jpgaw062994-04.jpg

İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir