100.YIL VETERANLAR FUTSAL TURNAVASINA İLGİ BÜYÜK

100.YIL VETERANLAR  FUTSAL TURNAVASINA İLGİ BÜYÜK
Kaymakamlık-5 Salıpazarı-5İmamhatip-8 İlçe Jandarma-5İmamhatip-2 İlçe Jandarma-3Baro-1 İlk umut-14 Salıpazarı Belediyespor-1 Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti-1

100.yıl veteranlar futsal turnavası müthiş müsabakalara sahne oluyor. Çarşamba kapalı spor salonunda 9 takım 2 grup mücadelesinde saha da 6 oyuncuyla başlayan müsabakada yedek oyuncular istedikleri kadar değişip oyunda kalabiliyorlar. Oynanan müsabakalar izleyicileri mest ediyor.

Turnavanın açılış maçında Çarşamba ilçe kaymakam’ı Şükrü Yıldırımın vuruşuyla başlayan müsabakalarda ilk maç Çarşamba kaymakamlık-5 Salıpazarıspor-5.  2.müsabaka da İmamhatip 8 Çarşamba ilçe jandarma 5.

3-078.jpg

2. gün devam eden müsabakalarda ise İmamhatip-2 Çarşamba İlçe Jandarma-3. Salıpazarı Belediyespor-1 Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti-1. Çarşamba Barosu-1 İlk umut-14. Kaymakamlık-5 İmamhatiporta okulu-0 olarak devam eden müsabakalar ilginç müsabakalara sahne alıyor. Grubun 2 güçlü ekibi Baro ve İlk umut mücadelesi oynanan futbolla ve alınan sonuçla dikkat çekti. Baro,İlk umut karşısında zor anlar yaşadı. Bunun neticesinde ilk umut Baroyu 14- 1’lik farkla yenerek turnavaya daha ilk maçta damgasını vurdu. Devam eden turnavanın ilginç maçlara sahne olması bekleniyor.

2-093.jpg

haber: Nevzat Akkaya- Aleyna Akkuş

aa.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber