100. Yıl Coşkuyla Kutlandı

100. Yıl Coşkuyla Kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümü münasebetiyle Çarşamba ilçesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi

Adapark Tesisleri’nde Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan tören, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşması ile devam etti. Kaymakam Şükrü Yıldırım, “Büyük Türk milletinin birlik, beraberlik ve geleceğe yönelik umutlarının kaynağı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 100. Yılına erişmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Dünyanın en stratejik bölgesinde bulunan, aziz vatanımız üzerinde büyük şanlı milletimizin Cumhuriyet idaresi ile birlikte hür ve bağımsız, bir ve bütün olarak dünya durdukça yaşayacağına dair inancımı belirtmek isterim. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”şeklinde konuştu.

img-3477.jpg

Kaymakam Yıldırım’ın günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı açıklamanın ardından programın devamında çeşitli şiir dinletileri, oratoryo ve gösteriler sergilendi.

img-3529.jpg

Gerçekleştirilen törene Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, mülki ve idari amirler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, protokol üyeleri, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

img-4032.jpg

Program, ödül törenlerinin ardından geçiş töreni ile son buldu.

img-3967.jpg
HABER: EMİNE TEMİZ

img-3388.jpg

img-4063.jpgimg-4103.jpg

img-3323.jpg

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber