10 Nisan Polis Haftası Kutlandı

10 Nisan Polis Haftası Kutlandı
Çarşamba ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümü Çarşamba Belediye Meydanı’nda düzenlen çelenk sunma etkinliği ile kutlandı.

FOTO-GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Belediye Meydanında gerçekleştirilen törene Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Kemal Subaşı, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Garnizon Komutanı Zafer Öz, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, İlçe Emniyet Müdürü F. İlker Serdar, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, Muhtarlar,  İlçe Motosikletçiler Derneği motorlu ekibi ve Perşembe akşamı Bisikletçileri grubunun yanı sıra  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Meydanı’nda yapılan törende konuşan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü F. İlker Serdar, “Emniyet teşkilatı her zaman görevinin başında ve gücünü halkımızdan almakta. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için tüm şehitlerimize, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ve sağlıklı ömürler dilerim. Onların aziz hatıraları bizler için birer kılavuz niteliğindedir” dedi.
Lokalde başarılı personellere plaket verildi
Törenin ardından Çarşamba İlçesi Polis Lokali’nde gerçekleşen kokteylde protokol üyeleri bir araya geldi. Burada ki programda İlçede başarılı polislere başarı plaketleri ilçe protokolü tarafından takdim edildi. Tören son olarak İlçemizde yeniden şekillenen Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Esat Akkaya ve yönetimi tarafından Ticaret Borsa binası altında ki alan lokal olarak tahsis edilmesi nedeni ile bu alanda protokol ve Polis Haftası nedeni ile törenlere katılan katılımcılara Lokalin işletmesini üstlenen Cemil Mete ve lokal yönetimi tarafından ikramlarda bulunarak  tören sona erdi.

Jandarma personellerinden  Emniyet ziyareti

Törenler sonrasında Polis Haftası etkinlileri çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah Serdar İlker'i makamında ilk olarak İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ramazan Ünal ve Jandarma Bölük Komutanlığı rütbeli personelleri makamında ziyaret ettiler. Polis Teşkilatının 169 . yılının kutlu olması dilek ve temennilerini ileten Ünal, bir süre Emniyet Müdürü İlker'le sohbet ettikten sonra Emniyet Müdürlüğünden ayrıldılar.

Bala’dan Emniyet’e ziyaret

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 169. Yılı nedeni ile İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar'ı makamında ziyaret edenlerin arasında Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.
İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar’ı makamında ziyaret eden Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala ve yönetim kurulu üyeleri, Müdür İlker Serdar’ın ve tüm emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Haftasını kutladı.  Ziyarette konuşan Musa Bala, “Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlayan Emniyetimizi  bu önemli günde unutmadık ve ziyarette bulunduk. Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. Yılının kutlu olmasını dilerim. Tüm Polislerimize görevlerinde başarılarını temenni ederim” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Çarşamba Şoförler Odası Başkanlığı görevine yakın zamanda seçilen Musa Bala’ya teşekkürlerini sunarak Bala’ya görevinde başarılar diledi.

Minikler Polisleri güldürdü

Çarşamba İlesi Nene Hatun Anaokulu öğrencileri 10 Nisan Emniyet Teşkilatı’nın 169. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundular.  Çarşamba Nene Hatun Anaokulu öğrencileri, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü F. İlker Serdar’a ve  tüm polislere önemli günlerinde neşe kaynağı oldular. Miniklerin ziyaretinden memnun kalan Serdar anaokulu öğrencileri ile tek tek ilgilenerek okulda başarılar diledi. Ziyaretin ardından Emniyet Binası önünde minikler İlçe Trafik Şube Müdürlüğü’nün Motorize Ekibi’nin motosikleti üstünde hatıra fotoğrafı çekindiler.

HABER-FOTO: Kübra YILMAZ- Sezer ÇOBAN- Nuri Oğuzhan ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber