Kadir Erol

Kadir Erol

1 Bana 5 Sana

1 Bana 5 Sana

Bugün emekli zamları belli oldu.%10.20 bozdur bozdur harca,asgari ücrete yapılan %26 zam çok zor şartlarda yaşam mücadelesi yapan emeklileri umutlandırmıştı,ama her zamanki gibi hayal kırıklığı düştü emeklinin hissesine. Erdoğan'ın maaşına %26 zam yapan zihniyet emekliyi torununa karşı yine boynu bükük bıraktı.

Milletin adamı ile millet arasındaki paylaşım herşeyi gözler önüne seriyor.Bana saray sana gecekondu,bana uçak sana,belediye otobüsü,bana ejder meyvesi suyu,sana halk ekmek,benim çocuğuma zevkü sefa,senin çocuğuna asgari ücret sefalet,benim çocuğuma çürük raporu bedelli,senin çocuğuna şehadet.

Bu paylaşım adil midir,milletimiz marketten aldıklarını koyacağı poşeti bile paralı yapacak kadar bu milleti düşünen bir iktidarla emekli,asgari ücretli, işçi,memur,küçük esnaf,çifçi sürünmeye devam edecek yada ikaz için önüne koyulan sandıkta kendisine yapılan haksızlığa gereken tepkiyi verecek.Belki diyeceksiniz ki ya arkadaş bu iktidar hiçmi güzel birşey yapmıyor,tabiki iyi yaptığı şeylerde var.Bakın kendi çıkarlarını çok iyi savunuyorlar, çocuklarının,akrabalarının,yandaş müteahhit,işadamı, sporcu,sanatçılarının çıkarlarını suriyelilerin çıkarlarını kendi insanının çıkarından daha önde tutmayı çok iyi beceriyorlar,Allah var bu konuda çok iyiler,genel başkanları kendi şehidinin çocukları varken vatan sevgisini Suriyeli çocukların gözlerinden öğrenirken,bakanı burada doğan suriyelilere vatandaşlık vermek için can atıyor.

Yalaka yandaşları Müslüman noel kutlamaz diye pankart açarken,Suriyeli taksimde yılbaşı kutlamasında suriye bayrağı açıyor,akp den çıt çıkmıyor.Kendi çocuklarına çürük raporu alanlar milletin çocuklarını feda etmeyi dünya liderliği diye yutturmaya çalışanlar huzuru ilahi de bunun hesabını verecektir.

Bu vatanın,devletin kaynakları adil bölüşülürse huzurlu,mutlu bir ülke oluruz,torunun karşısında boynu bükük bırakılan emekli ya adelet diyecek yada kendim ettim kendim buldum.Son pişmanlık fayda etmez,bize %10.20 yi reva görenler,31 martta görüşürüz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Erol Arşivi

Vicdan

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:02